Vajon ki örülhet a végén?

2021.04.10

A Tottenham-Manchester United bajnoki beharangozója

Harry Kane öröme az Old Traffordon, a támadó duplázott a vörös ördögök ellen /Fotó: The Independent/
Harry Kane öröme az Old Traffordon, a támadó duplázott a vörös ördögök ellen /Fotó: The Independent/

Manchester United-Tottenham mérkőzés, 2.perc: Martial kényszerítőzik a bal oldalon Rashforddal, majd Sanchez mellett hosszan tolja meg a labdát, a kolumbiai becsúszva igyekszik tisztázni, pechjére a labda helyett Martialt találja el.

Büntető!

Milyen korán.

Anthony Taylor játékvezető ellentmondást nem tűrően a tizenegyespontra mutat. Bruno Fernandes a tőle megszokott hanyag eleganciával értékesíti is a büntetőt. 1-0. Korai manchesteri vezetés.

Így kezdődött a két csapat őszi mérkőzése, az 'Álmok Színházában'. Ekkor sokan, még a megrögzött Spurs szurkolók is azt gondolták, hogy nagy a baj, a United behúzhatja a találkozót. Azonban nem így történt, a Tottenham meglepetésre gyorsan fordított, Nbombele, és Szon is betalált vendég részről. A mennyből hirtelen a pokolba kerültek a vörös ördögök A gondokat csak tovább tetézte Martial, mikor roppant buta módon odaütött Lamelának egy szöglet előtti kakaskodás során. Villant is a teljesen jogos piros. Ez meg is pecsételte a manchesteriek sorsát. Innentől kezdve a Tottenham játékosai csak játszottak és játszottak, végig zongorázták a teljes repertoárt. Pont ahogy az 'Álmok színházában' illik. Hatot rámoltak be a liliomfehérek, de lehetett volna akár több is.

És most elérkezett a bosszú ideje - fogadkoznak sűrűn Solskjaerék. Hiszen most vasárnap késő délután újra egymásnak feszül a két gigász. Hasonlóan fordulatos és drámai mérkőzésre számíthatunk. Solskjaer Mourinho ellen, Rashford Kane ellen, Pogba Llorissal szemben. Vajon ki örülhet a végén? 

Nyisd ki a szemed by Kovács Attila
Minden jog fenntartva 2021
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el